Created by Ibnuyusuf Creative

Sekapur Sireh

http://technolutions.com/fw/framework/action/128/apps/blockdevice.png Karya yang didapati di blog ini mengandungi pelbagai tema diantaranya kembara penulis di rantau orang, perkongsian penulis sepanjang pengajian di timur tengah, cerpen islami, artikel-artikel yang bermanfaat yang dipetik di laman sosial yang lain, isu-isu semasa yang dimainkan media di serata dunia, isu politik dalam negara, dan sebagainya.

http://technolutions.com/fw/framework/action/128/apps/blockdevice.png Sekiranya terdapat kelemahan & kekurangan di alu-alukan untuk menegur. Boleh di e-mailkan kepada elfarisi_islamique@yahoo.com atau menghantar mesej di akaun sosial Facebook Anas Abd Rahman.

Kenali El Farisi

Saya merupakan mahasiswa dari Universiti Mu'tah, Jordan, pengkhususan dalam Fiqh Wal Usuluh. Seorang penulis sambilan di teratak tintaelfarisi ini. Jika sesuai, anggaplah saya sebagai salah seorang rakan berbicara. Saya akan meluangkan masa untuk membantu.

-Selamat Berbicara-

Pengikut

Ahad

Program Mesra Ramadhan [BRIGED AMAL]

assalamualaikum,,

uik~... rmdhan2 pon de wat program jgk..?? xletih ke..??
program apa ntah korg2 join nih...  nk tahu... jom pembaca2 budiman sekelian kita baca....

ha~... pada 14 Ogos 2010 baru ni bersamaan 4 ramadhan 1431H....,,
Briged Amal SElangor (BASe) ada menganjurkan satu program kemasyarakatan yg bertempat di Masjid Al-Muttaqqin, Bt.16, Hulu Langat...  Turut memberi kerjasama dalam program kali ini JPD Dusun Tua, DMPKHL, DPPKHL,,

0 nasihat:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...