Created by Ibnuyusuf Creative

Sekapur Sireh

http://technolutions.com/fw/framework/action/128/apps/blockdevice.png Karya yang didapati di blog ini mengandungi pelbagai tema diantaranya kembara penulis di rantau orang, perkongsian penulis sepanjang pengajian di timur tengah, cerpen islami, artikel-artikel yang bermanfaat yang dipetik di laman sosial yang lain, isu-isu semasa yang dimainkan media di serata dunia, isu politik dalam negara, dan sebagainya.

http://technolutions.com/fw/framework/action/128/apps/blockdevice.png Sekiranya terdapat kelemahan & kekurangan di alu-alukan untuk menegur. Boleh di e-mailkan kepada elfarisi_islamique@yahoo.com atau menghantar mesej di akaun sosial Facebook Anas Abd Rahman.

Kenali El Farisi

Saya merupakan mahasiswa dari Universiti Mu'tah, Jordan, pengkhususan dalam Fiqh Wal Usuluh. Seorang penulis sambilan di teratak tintaelfarisi ini. Jika sesuai, anggaplah saya sebagai salah seorang rakan berbicara. Saya akan meluangkan masa untuk membantu.

-Selamat Berbicara-

Pengikut

Selasa

sejarah "tintaelfarisi.blogspot.com"

alhamdulillah,, akhirnya, setelah sekian lama... tiNta sulung dari diriku diberi peluang untuk termaktub dlm media massa zaman kini... daku benar2 berharap agar segala tiNtaku ini mendapat redHa iLahi... sejarah kewujudan blog ini adalah inspirasi dari 'aBi'ku yg sangat cakna akan diriku... diantara tujuannya :
  • sebagai catatan sejarah buat diriku agar tidak lupus ditelan masa mahupun penyakit lupa yg merupakan penyakit paling kerap diaplikasikan setiap individu...
  • direnung, ditatap, ditegur, oleh segenap iNsan semoga dapat dijadikan nasihat dan iktibar kepada diri sendiri dan orang lain..
  • sebagai 'cas' motivasi diriku aGar pemikiranku, keterampilan diriku.., lebih bertamah kuasa tenaga,kekal bersemangat sepanjang saat dan paling utama dapat diperbaiki oleh iNsan2 yg tidak sekerdil& semantop diriku ini...
wallua'lam......

0 nasihat:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...